En mångsidig kreatör

Grafisk formgivare, kommunikatör, skribent, fotograf, barnboksillustratör... Det sägs att kärt barn har många namn, och i det här fallet får jag nog ses som väldigt kär om man ska se till intresset för det skrivna ordet, bild och form i alla dess former.

I dagsläget kan jag erbjuda ett flertalet tjänster utifrån min erfarenhet och utbildning som sträcker sig från grafisk formgivare, skribent och barnboksillustratör till fotograf och kommunikatör. Jag har spetskompetens inom digital och operativ marknadsföring och framför allt när det kommer till digital kommunikation. Allra bäst trivs jag när jag får förena flera konstformer för olika segment. Med en analytisk personlighet och ett strategiskt förhållningssätt trivs jag bäst på kreativa uppdrag med sikte på framtiden.

Är du i behov av en logotyp eller en webbsida till din verksamhet? Eller har du en idé du vill göra verklighet av i form av illustrationer, kommunikation, design eller fotografering? Tveka då inte att kontakta mig. Jag är alltid öppen för nya idéer och spännande samarbeten!

Urval utbildning

YH - Digital marknadskommunikation - Affärshögskolan, Linköping
Linnéuniversitetet - Grafisk design, Typografi, Illustration
YH - Skrivarakadamin, Stockholm
Yrkesutbildning Grafisk formgivare - NTI - skolan Stockholm
Webbdesign, Grafisk illustration - NTI - skolan Stockholm
Fotografi - Tollare folkhögskola, Stockholm
Barnboksillustration - Folkuniversitetet Stockholm
Digital fotografi - Medborgarskolan, Linköping