Baka sockerfritt

Nu finns "Bella Bakar utan socker, vete och laktos!" som jag ger ut på mitt egna Kavat förlag ute i butik. Bella Bakar är en ny unik bakbok för barn med enkla steg-för-steg-bilder att följa. Helt fri från socker, vete och laktos. För att kroppen mår bättre utan dessa ämnen. Och för att man faktiskt kan baka på andra sätt!

En hälsosam kokbok för barn

Bella Bakar är en hälsosam bakbok för små och mellanstora kockar med blandad svårighetsgrad. Vad sägs om en Hulken smoothie? Gudagoda hallonbollar? En kladdig kladdkaka? Eller en smarrig hallontårta?
Bella bakar är inte bara en bakbok full med både hälsosamma och supergoda recept. Boken är även fylld med lättsamma fakta om hur man som barn, och vuxen, kan må bra på olika sätt genom kost och motion . Inifrån och ut. För den som tröttnat på att baka så finns det även lite pyssel för att festen ska bli lite finare och även lite festligare.

Balans genom kost och motion

Bella Bakar är är resultatet av en hälsosam mamma och en godisälskande dotter som tillsammans hittat balans i livet genom både kost och motion. Med mammans kunskaper inom både hälsa och design kombinerat med dotterns expertis inom bus och sötsaker kunde det egentligen inte bli något annat än just en hälsosam bakbok.
Vi hoppas på detta sätt att kunna inspirera fler till att välja bättre alternativ för både kropp och själ genom att göra medvetna val i vardagen. Medvetna val som är nyckeln till ett både rikare och friskare liv.

Sockerfritt, Vetefritt, Laktosfritt

Vi vet idag att kosten och fysisk aktivitet spelar stor roll för vårt välmående. I takt med att den psykiska hälsan ökar hos barn och unga känns Bella Bakar därför som en extra viktig bok. Vi hoppas med Bella Bakar att helt utan pekpinnar inspirera andra till att må så bra som möjligt efter ens egna förutsättningar.
Så tycker du om, eller vill lära dig mer om, att baka sockerfritt, vetefritt och laktosfritt? Då vågar jag påstå att Bella Bakar är helt rätt